Categories
Delovanje zbornice Pisma podpore Volitve 2020

Alenka H. Felc

V času predsedovanja dr. Zdenke Čebašek Travnik Zdravniški zbornici Slovenije je bilo čutiti skrbnost pri načrtovanju in organizaciji dogodkov; predsednica je bila dovzetna za predloge in sugestije članstva.

Glasno in jasno se je zavzemala za položaj zdravnikov v družbi in opozarjala na nepravilnosti in pomanjkljivosti sistema, ki je v rokah vladnih institucij. Komunikacija je bila na obeh nivojih zgledna. Tako je v tem času Zbornica postala resnična matična ustanova zdravniških združenj in zato torišče njihovega delovanja.

Članstvo se je v času njenega mandata vselej lahko zaneslo na podporo Zbornice v pravnem in psihosocialnem smislu, deležno pa je (bilo) tudi bogate izbire izobraževanja, ki presega ozke strokovne okvire.

Predsednica je prijazna, pa vendar odločna: ima vizijo, ki jo uresničuje z neomajnostjo in vztrajnostjo.


Obdobje enega mandata je premalo za uresničitev vseh zamisli, zato bi bilo modro, tako uspešnemu vodenju dodati še en mandat in s tem možnost za nadaljnji razvoj obstoječih in zagon načrtovanih projektov.

mag. Alenka Höfferle Felc je specialistka fizikalne in rehabilitacijske medicine, občasno tudi voditeljica kulturnih dogodkov