Categories
Delovanje zbornice

S telemedicino naprej!

Točno eno leto po začetku mandata (13.2.2018) je na moj e-mail prispelo pismo Gegorja Cuzaka:

Spoštovana ga. Čebašek Travnik, od 1.1. sem predstavnik ECHAlliance. Gre za združenje, ki v EU povezuje vse zdravstvene ekosisteme. Temelj ekosistema je sodelovanje med različnimi deležniki, ki vsi skupaj sooblikujemo zdravstvo in oskrbo. Združenje je neprofitno.

ECHAlliance je v Sloveniji prisoten od 2016 preko skupnosti HealthDay.si. Želimo oblikovati Delovno skupino Slovenskega ECHAlliance ekosistema. V tej Delovni skupini bi želeli ustanove in predstavnike, tudi Zdravniško zbornico.

Tako se je začelo sodelovanje s Healthday.si, ki se uspešno razvija naprej. Poleg mednarodnih konferenc smo skupaj organizirali tudi serijo izobraževanj S telemedicino naprej!, ki še potekajo. Prijava je preprosta preko spletne strani zbornice, ponazoritev si lahko ogleate v spodnjem videu.

Sodelovanje s Healthday.si pa je le ena od oblik sodelovanja zbornice z drugimi ponudniki izobraževalnih dogodkov, na katerih lahko pridobite tudi točke za podaljšanje licence. In to brez kotizacije!

Zato bodite pozorni na te možnosti in jih izkoristite za pridobivanje znanja in licenčnih točk. Te še nikoli prej niso bile dosegljive na bolj enostaven način – “en klik stran”.